Du er her

Afslag på aktindsigt om praktiserende term læger (klinik for funktionelle lidelser)

Jeg søgte den 21. oktober 2013 aktindsigt i oversigt over de praktiserende læger, der henviser til Klinik for Funktionelle lidelse i Århus.

Den 31. oktober 2013 fik jeg dette svar:

"Alle praktiserende læger og hospitalsansatte læger i Region Midtjylland og Region Nord kan henvise patienter direkte til behandling på Forskningsklinikken for Funktionelle Lidelser. Patienter med funktionelle lidelser, som er hjemmehørende i Region Syd, skal først visiteres på psykiatrisk afdeling, Odense Universitetshospital, før de kan henvises til os.

Patienterne skal desuden opfylde vores henvisningskriterier. Dem kan du læse mere om på vores hjemmeside, evt. via dette direkte link:

http://funktionellelidelser.dk/for-fagfolk-forskere/intro/henvisningsvejledning/

Vi har ikke nogen opgørelser over hvilke konkrete læger, der indtil nu har henvist patienter til os."

Kilde: Email svar den 31. oktober 2013 fra Klink for Funktionelle Lidelser i Århus.

At det kun er læger i psykiatrien, der kan henvise til Klinkken for Funktionelle Lidelser i Århus stemmer ikke overens med det, som jeg har kendskab til her i Vejle området. Det jeg har hørt er, at praktiserende læger henviser til klinkken.

Derfor vil jeg gerne høre fra nogle, der er blevet henvist af deres egen praktiserende læge til Klinik for Funktionelle Lidelser i Århus.

Har du været forbi psykiatrisk afdeling i Odense ?

Flemming Leer Jakobsen
Kandidat for Enhedslisten Vejle til både Vejle byråd & Regionsrådet i Region Syddanmark.

Facebook Comments Box