Du er her

Region Syddanmark

Psykiatrien i Region Syddanmark skal opprioriteres

Opprioriter Psykiatrien i Region SyddanmarkPsykiatrien skal sidestilles med det øvrige sundhedsvæsen. Psykiatrien skal gøres mere attraktiv for nye medarbejdere. Der gøres allerede idag meget. Men at psykiatrien i mange år har været underprioriteret økonomisk hjælper ikke på det.

Helhedsorienteret tilgang i den psykiatriske behandling

Samspillet imellem psykiatrien i regionen & kommunerne skal danne et helhedsorienteret tilgang for at hjælpe den enkelte psykiatriske patient mest muligt. Udover at hjælpe den enkelte psykiatriske patient medicinsk, så skal der også indtænkes terapi for de diagnoser hvor det har stor virkning.

Der er videnskabelig baggrund for at terapisamtaler virker godt for diagnoser som angst samt lette & moderate depressioner. Idag får mange en pille for at gøre plads til næste patient på ventelisten, hvorefter vedkommende i mange år er efterladt på medicin. Medicin er et godt middel til at hjælpe her & nu. Mange skal måske også benytte medicin resten af deres liv. Read more about Psykiatrien i Region Syddanmark skal opprioriteres

Abonnér på RSS - Region Syddanmark